Lappeenrannan Laaturakennus Oy

Rakentamisen ja remontoimisen kumppanisi Etelä-Karjalassa 

050 572 6879

Omakotitalon rakentaminen Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa

Toteutamme yksityisasiakkaiden uudisrakentamisen projektit ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Omakotitalon rakentaminen vaatii aina ammatillista moniosaamista ja tietotaitoa monelta alalta. Useimmissa rakennushankkeissa oleelliseen osaan nousee yhteistyö muiden ammattilaisten kanssa, jotta projekti saadaan toteutettua parhaalla mahdollisella osaamisella: tarvitaan maanrakentajia sekä sähkö- ja putkimiehiä, ynnä muita asiantuntijoita.

Talon rakentaminen "pitkästä"

Hoidamme omakotitalon rakentamisen sinun puolestasi, mutta perinteinen talon rakentaminen on hyvä valinta kun haluat itse olla läheisesti mukana rakennusprojektissa alusta lähtien. Meidän kauttamme saat kaiken vastaavan mestarin palveluista ja perustuksista lähtien, aina pintojen viimeistelyyn ja katon harjaan saakka. Niin sanottu pitkästä rakennuttaminen on monesti edullisempaa, pystyt vaikuttamaan lopputulokseen huomattavasti enemmän. Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä teidän näköinen koti. Toimimme tarvittaessa urakoitsijana myös talopakettien asennuksessa.

Kaikki tarvittava meiltä

Lappeenrannan Laaturakennus Oy:n kautta saat käyttöösi laajan verkoston rakennusalan ammattilaisia, jotka yhdessä hoitavat kaiken kokoiset rakennusurakat tarvittaessa myös avaimet käteen -periaatteella. Me toimimme lähes poikkeuksetta työkohteissa vastaavana pääurakoitsijana. Pidämme huolta siitä, että omakotitalon rakentaminen etenee sovittujen aikataulujen ja budjettien mukaan.

Luotettavan yhteistyöverkostomme kautta saat esimerkiksi:

  • Maanrakennustyöt
  • LVIS-työt
  • Pihasuunnittelu
  • Piharakennuspalvelut
  • Sisustussuunnittelu

Vanhan talon remontointi

Talon rakentaminen on aikaa vievä ja yksi elämän isoimmista hankkeista. Aina ei kuitenkaan tarvitse uudisrakentaa. Toinen vaihtoehto on vanhan talon kokonaisvaltainen uudistaminen ja remontointi oman näköiseksi. Modernisoimalla vanhan talon saat uutta ja uniikkia. Toista samanlaista ei varmasti tule vastaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, teemme mielellämme tarjouksen talon täydellisestä remontoinnista.

Ota yhteyttä!

Kun omakotitalon rakentaminen on ajankohtaista, ota meihin yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille! Istutaan yhdessä alas laatimaan konkreettisia suunnitelmia unelmiesi omakotitalon pystyttämiseksi.