Omakotitalon rakentaminen Lappeenrannassa ja Etelä-Karjalassa

Toteutamme yksityisasiakkaiden uudisrakentamisen projektit ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä. Omakotitalon rakentaminen vaatii aina ammatillista moniosaamista ja tietotaitoa monelta alalta. Useimmissa rakennushankkeissa oleelliseen osaan nousee yhteistyö muiden ammattilaisten kanssa. Kauttamme tavoitat mm. maanrakennuksen ja LVI-alan ammattilaiset.

Talon rakentamisen pitkästä tai pakettina – joustamme tarpeesi mukaan!

 

Toteutamme omakotitalon rakentamisen puolestasi, olipa tarkoituksenasi sitten rakentaa ns. pitkästä tavarasta tai hyödyntää valmiita talopaketteja. Kauttamme saat kaiken tarvittavan aina vastaavan mestarin palveluista, perustuksista, pintojen viimeistelytyöhön ja katon harjaan saakka.

 

Mitä talon rakentaminen sitten maksaa? Yleisesti ottaen niin sanottu pitkästä rakennuttaminen on monesti edullisempaa, tällöin pystyt vaikuttamaan lopputulokseen huomattavasti enemmän. Ota yhteyttä ja rakennetaan yhdessä teidän näköinen koti, kohtuukustannuksin.

 

Toimimme tarvittaessa urakoitsijana myös talopakettien yhteydessä.

 

Kaikki tarvittava meiltä

 

Kun asioit kanssamme, saat käyttöösi laajan verkoston rakennusalan ammattilaisia. Toteutamme kaikenkokoiset rakennusurakat aina avaimet käteen -ratkaisuihin saakka. Toimimme myös lähes poikkeuksetta työkohteissa vastaavana pääurakoitsijana. Pidämme huolta siitä, että omakotitalon rakentaminen etenee sovittujen aikataulujen ja budjetin mukaan.

 

Luotettavan yhteistyöverkostomme kautta saat esimerkiksi:

  • Maanrakennustyöt
  • LVIS-työt
  • Pihasuunnittelua
  • Piharakennuspalvelut
  • Sisustussuunnittelua

 

Uudisrakentaminen Lappeenrannan alueella

 

Vanhan talon remontointi

 

Talon rakentaminen on aikaa vievä ja yksi elämän isoimmista hankkeista. Aina ei kuitenkaan tarvitse uudisrakentaa. Varteenotettava vaihtoehto on vanhan talon kokonaisvaltainen uudistaminen ja remontointi juuri sellaiseksi kuin on tarpeen. Modernisoimalla vanhan talon saat uutta ja uniikkia, eikä toista samanlaista tule heti vastaan.

 

Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, teemme mielellämme tarjouksen talon täydellisestä remontoinnista.

Kirjoita teksti tähän

Ota yhteyttä!


Kun omakotitalon rakentaminen on ajankohtaista, ota yhteyttä ja kutsu meidät ilmaiselle arviokäynnille! Istutaan yhdessä alas ja laaditaan konkreettisia suunnitelmia unelmiesi omakotitalon pystyttämiseksi. Ota yhteyttä!