Mökin rakentaminen Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa

Haaveena oma mökki tai saunarakennus? Lappeenrannan Laaturakennus Oy toteuttaa kaikenkokoiset vapaa-ajan asunnot ja piharakennukset toiveesi mukaan. Palvelemme mm. alueella Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra ja Ruokolahti sekä tarvittaessa joustavasti myös muulla. Jos kyseessä on vapaa-ajan asunnon laajennustyö tai remonttikohde, voit pyytää meidät ilmaiselle kartoituskäynnille, niin saat lisätietoa kustannuksista. Meiltä saat laadukkaita ratkaisuja kohtuuhintaan.

Helppo avaimet käteen -ratkaisu!

 

Toteutamme vapaa-ajan asuntoja ns. pitkästä tavarasta – tällöin saat juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat. Otamme vastaan kaikenlaiset projektit alkaen niin pienistä mökkitarpeista lähtien kuin taipuen myös hulppeampiin huvilahaaveisiin. Tarvittaessa pystytämme myös valmiita mökkipaketteja.

 

Mökkipakettimme muotoutuu aina asiakkaamme näköiseksi kokonaisuudeksi. Hiomme ja sovitamme yhteen kustannuksia ja tilahaaveita, ja saat siten budjetillesi aina parhaimman ratkaisun.

Lisäksi kumppaneidemme kautta saat myös nämä: 

  • Maanrakennusta
  • Pihasuunnittelua
  • Vihertyöt
  • Sisustussuunnittelua
  • LVIS-palvelut

 

Ota yhteyttä!

 

Lappeenrannan Laaturakennus Oy toteuttaa vapaa-ajan asunnot mökkeineen ja saunarakennuksineen mm. alueella Lappeenranta, Luumäki, Lemi, Savitaipale, Taipalsaari, Imatra ja Ruokolahti. Palvelemme joustavasti myös muualla, joten olethan meihin yhteydessä matalalla kynnyksellä!